Πρόσκληση για επιμόρφωση στην εκπαιδευτική ρομποτική

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου σε συνεργασία με το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση την Τετάρτη 15/5/2019 και ώρες 11:30 – 14:45 στο 1ο ΕΠΑΛ Χίου με θέμα “Η Ρομποτική στην Εκπαίδευση”.

Στην επιμορφωτική συνάντηση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Η Ρομποτική στην Εκπαίδευση”, πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 2018-1-EL01-KA102-047303, με εκπρόσωπο στην Ελλάδα το I.K.Y., στο οποίο συμμετείχαν τα μέλη του Συλλόγου μας σε 2 εκπαιδευτικές ροές στην Εσθονία και στην Πορτογαλία.

Θα παρουσιαστούν επίσης διάφορες πλατφόρμες ρομποτικής που απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, θα αναλυθούν οι λειτουργίες τους και οι εκπαιδευτικές δυνατότητές τους και θα ακολουθήσει σχετικό workshop.

Στη συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν μέχρι δύο εκπαιδευτικοί ανά σχολική μονάδα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνοδευόμενοι προαιρετικά από, 10 το πολύ, μαθητές τους.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Τρίτη 14/5/2019: https://forms.gle/maWArR91qPkivARN8

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα βρίσκονται στο σχετικό έγγραφο της πρόσκλησης: